Wie zijn wij?

Woongroep lugtensteyn

Vereniging Woongroep Lugtensteyn is een groep van 34 senioren met een minimum leeftijd van 55 en een maximum leeftijd van 70 jaar bij aanmelding. Met 6 paren en 22 singles wonen wij in 28 sociale huurwoningen in een bijzonder, modern gebouw met laagbouwwoningen en een toren.

Wij zijn een woongroep waarin je zelfstandig, met behoud van privacy, kan wonen en leven.

Wij vinden het belangrijk elkaar te inspireren, gezelligheid te bieden en samen iets te ondernemen. Daarnaast willen wij betrokken zijn bij elkaar en elkaar steun bieden als dat gewenst is.

Er is een gezamenlijke huiskamer het Trefpunt, een overdekt Atrium en een terras met tuin. Lugtensteyn is gelegen in een rustig gedeelte van Bilthoven niet ver van het Leyense Bos met een parkeerplaats voor de deur.

Voorzieningen zoals openbaar vervoer, een huisartsenpraktijk, een winkelcentrum en een weekmarkt zijn op loopafstand. We zijn aangesloten bij de Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk Wonen van Ouderen (LVGO).

Binnen de groep zijn er verschillende commissies en werkgroepen om het bestuur te ontlasten, zoals de Toelatingscommissie, Trefpuntcommissie, Activiteitenwerkgroep e.a.

1