toelatingsprocedure

TOELATINGSPROCEDURE​

Fijn dat u bent gaan kijken op onze website en belangstelling heeft voor groepswonen in een van onze sociale huurwoningen. Daarvoor is het van belang, dat u bent ingeschreven bij Woningnet. Het is in onze woongroep de bedoeling om zoveel mogelijk een groep te blijven van mensen die het leuk vinden met elkaar te wonen. Daarom hebben wij (zoals alle woongroepen) een toelatingsprocedure, waarmee wij proberen te ontdekken of u bij ons past en wij bij u.

Zo maken wij graag eerst een afspraak bij u thuis, om kennis te maken. Twee van onze bewoners, die deel uitmaken van onze Toelatingscommissie, vertellen dan meer over onze groep en wat het inhoudt om lid van een woongroep te zijn. U kunt dan vertellen waarom u bij onze woongroep zou willen wonen, en wat u aan onze groep denkt toe te kunnen voegen. Het is wel zo dat wij van u verwachten, dat u regelmatig aan onze activiteiten meedoet en bereid bent om in een van onze commissies, werkgroepen of bestuur plaats te nemen.

Na ons gesprek wil de groep u graag leren kennen, voor u op de wachtlijst kunt komen. Om van beide kanten die gelegenheid te geven en te kijken of er een wederzijdse ‘klik’ is, gaan wij ervan uit dat u gedurende 6 maanden regelmatig bij ons op de koffie en/of maandelijkse borrel komt. Ook bij de activiteiten bent u van harte welkom.
In deze periode kunt u beslissen of u bij ons zou willen komen wonen en of u bij ons past.

Als u op onze wachtlijst staat en er komt een woning vrij die u zou willen betrekken, dan wordt op een aparte vergadering door de groepsleden gestemd, wie van de gegadigden op de wachtlijst de woning aangeboden krijgt.

Mocht u geïnteresseerd zijn en willen kennismaken, dan horen wij graag van u.

lustrum_FP