voor meer beelden klik op foto

De woongroep als vereniging

Zie het laatste jaarverslag van Lugtensteyn.

Secretariaat

Orionlaan 15
3721 HD Bilthoven
tel: 030 2205142
e-mail: info@lugtensteyn.nl


Openbare activiteiten in Lugtensteyn

De bewoners van Lugtensteyn hechten aan hun rust en privacy. Soms zijn er activiteiten, waarbij iedereen van harte welkom is. Klik hier voor kaartje.
  • Open Dag op 18 mei
    Zoals elk jaar opent woongroep Lugtensteyn haar deuren voor belangstellenden in het kader van de landelijke (en Europese) Gemeenschappelijk Wonen Dag.
    Zie ook kaart met alle betrokken locaties in Nederland.


    klik op afbeelding om te vergroten

Openbaar vervoer rond Lugtensteyn

Lugtensteyn is goed voorzien van busverbindingen naar Utrecht (lijn 77), Zeist, Hilversum en Berg en Bosch (lijn 58), halte Duivenlaan bij de Melkweg. In de Leijen (ten noorden van het spoor) rijdt tevens een 8-persoonsbus (lijn 78), halte Kromhoutkwartier aan de Berlagelaan, bereikbaar via een tunnel onder het spoor. Deze bus rijdt via het station naar winkelcentrum Kwinkelier in Bilthoven Centrum en terug.
Van maandag t/m vrijdag overdag rijdt lijn 31 van station Bilthoven via de Soestdijkseweg naar de Uithof en Lunetten. De dichtstbijzijnde halte is bij het Gemeentehuis.

De dienstregeling verandert af en toe. Raadpleeg 9292.nl, met postcode 3721HD als bestemming. Of kijk in de lijnfolders: klik op LIJN 31, LIJN 58, en LIJNEN 77 en 78 voor de folders.


Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor onze woongroep? Klik hier voor meer informatie. U kunt ook onze folder downloaden of ons een e-mail sturen.
Lugtensteyn heeft een (zeer korte) wachtlijst. Dat betekent, dat belangstellenden snel kans maken op een woning!
N.B. De maximum leeftijd voor toelating op de wachtlijst is verhoogd t/m 70 jaar (was 67 jaar).

aangemaakt: 4 mei 2019