voor meer beelden klik op foto

De woongroep als vereniging

Zie het laatste jaarverslag van Lugtensteyn.

Secretariaat

Orionlaan 17
3721 HD Bilthoven
tel: 030 2901678
e-mail: info@lugtensteyn.nl


Lugtensteyn bestaat 20 jaar!


Het atrium leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten. Wel bij voorkeur in de zomer, want het atrium is niet verwarmd...


In het atrium vierden de bewoners van Lugtensteyn op 31 juli het 20-jarig bestaan van de woongroep met High Tea en borrel. Bekijk hier een impressie van dit feest.

Een paar weken later zijn een aantal bewoners na een onderbreking van een jaar door corona weer gaan midgetgolfen. Ook daarvan is een leuk verslag te bekijken.

Openbaar vervoer rond Lugtensteyn

Lugtensteyn is goed voorzien van busverbindingen naar Utrecht (lijn 77), Zeist, Hilversum en Berg en Bosch (lijn 58), halte Duivenlaan bij de Melkweg. In de Leijen (ten noorden van het spoor) rijdt tevens een 8-persoonsbus (lijn 78), halte Kromhoutkwartier aan de Berlagelaan, bereikbaar via een tunnel onder het spoor. Deze bus rijdt via het station naar winkelcentrum Kwinkelier in Bilthoven Centrum en terug.
Van maandag t/m vrijdag overdag rijdt lijn 31 van station Bilthoven via de Soestdijkseweg naar de Uithof en Lunetten. De dichtstbijzijnde halte is bij het Gemeentehuis.

De dienstregeling verandert af en toe. Raadpleeg 9292.nl, met postcode 3721HD als bestemming.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor onze woongroep? Klik hier voor meer informatie. U kunt ook onze folder downloaden of ons een e-mail sturen.
Lugtensteyn heeft een korte wachtlijst. Dat betekent, dat belangstellenden snel kans maken op een woning!
N.B. De maximum leeftijd voor toelating op de wachtlijst is verhoogd t/m 70 jaar (was 67 jaar).

bijgewerkt: 31 aug 2021